IRG | Stavebný pozemok v obci Sološnica

Sološnica, okr. Malacky

120 200€
1202m2
IRG Vám ponúka na predaj stavebný pozemok o výmere 1200 m2 v obci Sološnica, vhodný na výstavbu rodinného domu.

Inžinierske siete na pozemku: elektrika a verejný vodovod

IRG Realitné Centrum Vám zabezpečí kompletné služby, ktoré budete vyžadovať. Od kúpy daného stavebného pozemku, cez naprojektovanie Vami vybraného rodinného domu na mieru, najvýhodnejšie financie v ktorejkoľvek banke na Slovensku spolu so znaleckým posudkom, inžiniering s individuálnym prístupom ku klientom, výstavbu hrubej stavby rodinného domu s kontrolnými dňami až po kompletné individuálne dokončenie na kľúč spolu s exteriérom.

Foto ilustračná.

Radi Vás prevedieme Vašim novým bývaním od obhliadky až po odovzdanie kľúčov s úsmevom na tvári. Neváhajte a dohodnite si s nami obhliadku pomocou kontaktného formulára alebo priamo na telefónnom čísle 0907 338 407.

Výhody nehnuteľnosti:

  • veľký a rovinatý pozemok
  • pokojné rodinné bývanie v tichej útulnej obci
  • krásna príroda
  • pár minút od okresného mesta Malacky

Popis lokality:

Obec Sološnica sa nachádza na Záhorí, na úpätí severozápadnej strany Malých Karpát a rozhraní Záhorskej nížiny, s počtom obyvateľov 1671. Okolie obce je obľúbené turistami, ktorých cieľom je Malá a Veľká Vápenná či prírodná rezervácia Roštún. V obci sa nachádza materská škola, základná škola, potraviny, kostol, reštaurácie, lekáreň, lekár, autobusová zastávka. Vzdialenosť od okresného mesta Malacky je 17 km, od hlavného mesta Bratislava je to 53 km.

Kontaktovať makléra

Radi vám zodpovieme bližšie info alebo si dohodnite priamo obhliadku.